top of page

VARUMÄRKEN VI JOBBAR MED

Referenskund
Referenskund fastighetsbyrån
Referenskund Länsfast
Referens husmanhagberg
referens bjurfors
referens widerlöv
referens mäklarhuset
Referenskund Erik Olsson
Referenskund SMH
referenskund våningen

Mötesbokning för mäklare

När vi grundade Value Call 2016 gjorde vi det med en tydlig målsättning om att bli landets förstahandsval för mötesbokning för mäklare. Vi var ivriga att uppnå våra ambitioner med den bakgrund vi sedan länge hade i mäklarbranschen, kombinerat med ett omättligt driv och fokus på att ständigt ligga i framkant.

Vad som föranledde satsningen var det tomrum på marknaden som i vår bedömning behövde fyllas. I vår analys var det tydligt att landets fastighetsmäklare saknade en aktör med fokus på kvalitet, personalvård och kundservice av högsta klass – en partner att lita på, som lägger stor vikt vid det lilla.

Kvalitet och rätt personalvård går hand i hand. Vi tar inga genvägar på Value Call. Alla får lära sig mäklarbranschen, kundvård och service. Dessutom har vi gjort det till ett stenhårt mantra att vi ska ha roligt tillsammans och trivas ihop. Atmosfären vi har skapat på Value Call är nog det vi som grundare är allra stoltast över.

Vi är alla otroligt nitiska när det kommer till service. Vi tänker alltid hellre på kundens bästa snarare än vårt eget, även om det innebär några extra arbetstimmar och lite mer ansträngning. Det är en självklarhet hos oss.

Med över 30 000 bokade möten åt hundratals nöjda fastighetsmäklare ser vi fram emot att hjälpa er med ert mäkleri.

Mäklare möte
bottom of page